Het pakket Rusland auto huren all inclusive is beschikbaar in onderstaande plaatsen.

Elx

Met het pakket all Inclusive Alicante auto huur hoeft u niet meer bang te zijn voor hoge toeslagen als er schade aan de auto is.

Villajoyosa

Met het all Inclusive auto huur heeft u ongelimiteerde kilometers, daardoor kunt u wanneer u wilt Alicante gaan verkennen.

Castalla

Met Dekking glas-banden-bodem-dakschades hoeft u niet bang te zijn om de bergen te gaan verkennen in Alicante.

Inclusive Alicante auto huur

Met het all Inclusive Alicante auto huur kunt u in alle vrijheid de omgeving van uw vakantiebestemming verkennen. Alle verzekeringen die u nodig hebt zijn inbegrepen. U boekt de auto voor een voordelige all-inclusive prijs. Met het Alicante auto huren all inclusive pakket zal u alles van tevoren betalen. Dat betekent dus geen extra kosten bij het ophalen van uw huurauto of eventuele schade.

Met het Alicante auto huren all inclusive zorgen wij ervoor dat elke auto optimaal verzekerd is. Wij regelen alle onderstaande diensten zonder extra kosten. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken.

Standaard inbegrepen in onze huursom:

Ongelimiteerde kilometers

(Extra) WA-dekking van €7,5 miljoen

Schadeverzekering (CDW)

Diefstalverzekering (TP)

Terugbetaling eigen risico

Dekking glas-banden-bodem-dakschades

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Wat u van ons kunt verwachten

Extra’s met het Premium pakket

Icoon_Premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

Extra snel met express Service

Icoon_Snel

Vliegtuig in, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

Auto boeken zonder creditcard!

Icoon_Creditcard

Wilt u een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? kies dan voor Rusland autohuur.

Onze services

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Rusland autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering(CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen  met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijgt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Diefstalverzekering(TP)

Hoe vervelend is het om bij je auto terug te komen en diefstal te constateren. Zoals de naam al zegt verzekert diefstalverzekering(TP) tegen diefstal van de huurauto, spullen die in de auto liggen zijn dus niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De diefstalverzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Rusland autohuur is all in – inclusief met alle nodige verzekeringen. Met dekking van glas tot bodemschade. U hoeft dus geen extra auto verzekering af te sluiten. Soms proberen verhuurders je die toch aan te smeren dus let goed op. U moet ook goed opletten bij het tekenen van het huurcontract niet dat u tekent voor een extra verzekering.

WA-dekking van € 7,5 miljoen

In de meeste Europese landen is de WA-dekking voldoende. In de landen waar dat niet zo is ligt de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als je dan een ongeluk krijgt zou je een groot financieel risico kunnen lopen. Daarom sluiten wij een WA-verzekering af met een dekking van € 7.5 miljoen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De WA-verzekering dekt de schade zowel materieel als fysiek.

14 dagen optie

Weet u niet zeker of wilt u nog even overleggen over uw bestelling? Dat kan, de huurauto die u gekozen heeft zal 14 gereserveerd zijn voor u. Zo weet u zeker dat de gewenste auto beschikbaar is. Als u toch besluit om de reservering te stoppen moet u dat wel binnen 14 dagen doen. Als u de reservering binnen 14 dagen doet dan kost u dit helemaal niets.

Lokale belasting

Belastingen staan gelijk aan de lokale BTW. Op alle onderdelen van ons All-in pakket die op de pagina staan is de lokale belasting al inbegrepen.

Gratis wijzigen

Als u al gereserveerd heeft dan blijft u in de periode erna toch nog flexibel. Tot 4 uur voor de huuraanvang zijn aanpassingen van uw reservering kosteloos, u bent dus optimaal flexibel tot het laatste moment.