Extra wensen

Een auto op locatie

Heeft u geen zin of tijd om naar uw verhuurbedrijf te gaan om uw huurauto op te halen? Dan regelen wij voor u tegen een kleine vergoeding -soms zelfs kosteloos- dat de auto voor de deur afgeleverd wordt.

Een GPS mee op weg?

Wil je een Nederlandse GPS met vrouwelijke stem die je naar de vakantiebestemming navigeert? Dan kunt u het beste gaan voor het ALL-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem. Het is mogelijk dat sommige verhuurbedrijven deze dienst niet leven, tegen een kleine toeslag kan er dan toch een GPS aangevraagd worden.

Een ander start-en eindpunt?

Vind u het leuk om een andere weg terug te rijden dan de heenweg? Dan is dat geen enkel probleem. U rijd de auto van de een naar de andere locatie en dan regelen wij de rest. U hoeft niet bang te zijn voor een langere terugtocht en kan je alle hoeken van uw bestemming bekijken.

Auto boeken zonder creditcard!

Icoon_Creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? 

Extra’s met het Premium pakket

Icoon_Premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

Extra snel met express Service

Icoon_Snel

Vliegtuig in, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% zorgeloze autohuur

Icoon_Zorgeloos

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Extra wensen?

Met een eigen huurauto kan genieten van het gemakkelijk van A naar B rijden en doe je dit wanneer je zelf zin hebt. Je hoeft niet vroeg op te staan als je een groepsuitje wilt beleven en je hoeft geen rekening te houden met het openbaar vervoer. Naast dat het fijn is om altijd een auto bij de hand te hebben is het ook fijn dat wij ervoor zorgen dat de auto helemaal naar wens is.

Meerdere bestuurders?

Naast dat u zelf achter het stuur zit zijn er misschien andere mensen die ook achter het stuur willen, dat mag in vrijwel alle landen. Verhuurbedrijven vragen daar soms een kleine toeslag voor, daarom krijg je in het ‘AD’ pakket deze bijkomstigheid voor niets. Het enigste wat wij vragen zijn de handtekeningen van de bestuurders op het huurcontract zodat u en uw gezelschap volledig verzekerd zijn.

Een kleine passagier mee?

Tegen een kleine toeslag voorzien we auto’s van een babyzitje, een kinderstoel of een booster voor uw baby tot peuter. De maten van de de baby zijn al beschikbaar vanaf de eerste maanden dat het geboren is. U moet dit wel even melden voor de reservering of tijdens het boeken